(0488) 44 03 04 (op werkdagen van 12.30-13.30) / 06-83658259

De Praktijk

Op deze site is informatie te vinden over de manier van werken in de praktijk, maar natuurlijk ook heel veel wetenswaardigheden over zwanger willen worden, zwanger zijn en de bevalling, met alles wat erbij komt kijken. Waar het van pas komt, zullen we ook nuttige links naar andere sites vermelden, voor uitgebreidere achtergrondinformatie. We hopen daarom dat iedereen in de loop van de zwangerschap zo nu en dan eens een kijkje blijft nemen op deze site. De site wordt actueel gehouden, met het laatste nieuws uit de praktijk en vanuit de zorg. Ook zijn we actief op facebook.

 

Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen
Wij zijn als verloskundigen allemaal aangesloten bij onze beroepsvereniging, de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen. Via deze beroepsvereniging zijn de betalingsvoorwaarden, het klachten- en privacy-reglement geregeld.

Kwaliteitsregister
Wij staan als praktijk ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de beroepsgroep verloskundigen. Dit stelt eisen aan ons op het gebied van bijscholing en praktijkvoering. Door het bijwonen van symposia, nascholingen en cursussen houden we onze kennis bij en blijven we op de hoogte van de laatste inzichten. Ook is er regelmatig overleg met collega verloskundigen, gynaecologen, kinderartsen, huisartsen, kraamcentra, ambulancezorg en laboratoria.

De praktijk heeft drie spreekuurlokaties: Hoofdstraat 74 te Zetten, Prinsenhof 4 te Heteren en Het Dorpsplein 11 te Herveld 

In verband met de corona-maatregelen maken wij nu geen gebruik van de nevenlokaties. Het spreekuur wordt tot nader orde alleen ingepland op de Hoofdstraat 74 te Zetten.