(0488) 44 03 04 (op werkdagen van 12.30-13.30) / 06-83658259

Lactatiekundige

Voor aanstaande ouders of jonge ouders verandert er veel bij de komst van een baby. Er moet van tevoren over veel veranderingen nagedacht worden. Naarmate de zwangerschap vordert, komt ook de vraag: welke voeding wil ik mijn kindje gaan geven?

Wij werken samen met Lactatiekundigepraktijk "Borstvoeding Love and Care". Want borstvoeding is de beste voeding, maar kan ook tot een hoop vragen leiden. Voor die vragen kan je bij  lactatiekundige Aleid Been terecht, zowel gedurende de zwangerschap als zeker na de bevalling. Soms heeft een zwangere of kraamvrouw gewoon even de behoefte om met een lactatiekundige te kunnen overleggen.

Ook bij de aanstaande partner kunnen vragen rijzen. Samen kijken we dan naar de baby, naar de thuissituatie, naar vragen en wensen zodat we samen een haalbaar plan kunnen opstellen, waar alle betrokkenen zich goed bij voelen.

Tijdens een consult houdt Aleid zich aan de geldende coronaregels. Het is wel mogelijk een thuisconsult af te spreken omdat niet alles via beeld bellen en WhatsApp uit te leggen is.

 

Aleid is naast lactatiekundige ook verpleegkundige op de verloskamers in het CWZ, waardoor ze 9 jaar lang samen gewerkt heeft met Ariane. Hierdoor zijn de lijnen erg kort en dit is erg prettig bij een goede samenwerking.

 

Kijk voor meer informatie over de praktijk, de tarieven en over Aleid zelf op de site van "Borstvoeding Love & Care"

Wil je weten of je verzekering lactatiekundige consulten vergoed kijk dan op de vergoedingcheck.

 

                                                                

 

Borstvoeding Love & Care

Triangelstraat 61

6544 VH Nijmegen

06-42093949